0 [ ]

Equal Pay day – dva dny do startu!

Equal Pay day – dva dny do startu!

Přípravy vrcholí, poslední partneři přibývají a brzy to začne.

Připravit akci takových rozměrů, není jen tak. Jsou to nekonečné hodiny telefonování, schůzek, zařizování a řešení možných problémů. Cílem je jediné, připravit akci, na kterou se budou všichni těšit a ještě lépe v dobrém vzpomínat. Nepochybuji o tom, že se máme na co těšit.

BPW pořádá tuto akci již po několikáté a každý rok se mezi ženami těší velké oblibě. Přidávají se i noví partneři a akce zvyšuje povědomí o dané problematice nerovnosti platů. Problematika se dostává do povědomí více osob a zvyšuje se tak pravděpodobnost, že se i ženy dočkají rovných platových podmínek.

Můžete se těšit na bohatý program a velice zajímavé hosty. Akce začne již v pátek. Na úvod zazní řeč ministryně Marksové, Reye Korantenga, aj. Páteční dopoledne se ponese v duchu tématu tajemství úspěšných firem. Bude se hovořit o lidech, jako základních článcích všeho. Uvidíte, že existuje mnoho úspěšných firem, které podporují ženy a vůbec platovou rovnost, zjistíte, jak sami můžete změnit svět kolem sebe.

Po obědě zjistíte, jak velké jsou rozdíly v pojetí mužského a ženského leadershipu. Jak je možné využívat jiná pojetí a najít společnou řeč. Pohovoří o tom lidé, kteří řídí velké české i zahraniční podniky, jako například úspěšná a báječná žena Barbora Chuecos (Barbora stojí v čele veleúspěšné firmy Mary Kay a při své cestě na vrchol musela mnohokrát zatnout zuby).

Odpoledne vystoupí vážený host konference Simona Stašová, která patří k našim nejvytíženějším herečkám. Ztvárnila mnoho filmových rolí a osudových žen na divadelních prknech.

Následovat bude panelová diskuze o tom, co je k úspěchu třeba. Na jakých vlastnostech by měl člověk zapracovat a které mu pomohou k úspěchu. Vystoupí zde i návrhářka Beáta Rajská, která pohovoří o tom, co je třeba, aby byl člověk úspěšný a spokojený sám se sebou.

Inspirativní akce plná zajímavých osobností vás nenechá v klidu. Pochopíte, že cesta k úspěchu může být v mnoha ohledech velice trnitá a že i ti, kteří se dnes těší vysokým postům, nezačínali jinak než vy.

Clarion Congress Hotel Prague / Freyova 33, Praha 9 – Vysočany (konferenční prostory hotelu)

  1. března 2016 od 8:30 – 17:00 hodin
  2. března 2016 od 9:00 – 18.00 hodin.

Atraktivní VIP hosté, panelistky a panelisté, nevšední témata, bohatý buffet brunch, kulinářský zážitek na oběd, pitný režim, hosté z významných firem pro profesní networking, dárková taška.

Účetní ztráta se označuje červenou barvou, proto je symbolem akce červená kabelka nebo peněženka. Pokud ji máte, vezměte ji na konferenci s sebou. Více e dozvíte na www.equalpayday.cz, nebo www.bpwcr.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odeslat komentář

Připojit se

Redbag novinky každé ráno do mailu. Čtení na cestu do práce.

Tyto stránky využívají Cookies. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s používáním Cookies.Zjistit víceOK, rozumím